"Введення в спеціальність" - перші кроки в професійній діяльності майбутнього вихователя!

 12 вересня 2024 року студенти 30 та 110 груп спеціальності 012 Дошкільна освіта під керівництвом  Вадима Ткаченка та Тетяни Борищук здійснили екскурсію до закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 8 в рамках педагогічної практики «Введення в спеціальність». 


Під час візиту практиканти ознайомилися з режимом роботи ЗДО, особливостями комплектування груп, розвиваючим середовищем, зокрема: методичним кабінетом і його забезпеченням, фізкультурною та музичною залами, їх обладнанням, медичним кабінетом, харчовим блоком, ділянкою навчального закладу. Окрім цього, вони мали змогу поспілкуватися з методистом закладу.

Висловлюємо щиру подяку директору садочка Корнієнко Надії Олександрівні та вихователю-методисту Фурсі Валентині Володимирівні за теплу зустріч та змістовну екскурсію. Такі заходи є надзвичайно важливими для підготовки майбутніх спеціалістів закладів дошкільної освіти.

Студенти отримали глибоке розуміння організації роботи дошкільного закладу, його інфраструктури та методів навчання і виховання дітей.

Практика є надзвичайно важливою для професійної підготовки, адже вона допомагає зрозуміти реальні умови роботи в дошкільному закладі і підготуватися до майбутньої професійної діяльності.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Методичні рекомендації з практики «У дитячих оздоровчих таборах»

СИСТЕМА ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ В ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ІМЕНІ В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО

Презентація досвіду практичної підготовки здобувачів освіти 40 групи "Спостереження та пробна практика"